fr | en

Brussels Fashion Days

Lancering van de inschrijvingen voor de 2020-editie van de Brussels Fashion Days

Het onvermijdelijke evenement van de Belgische mode vindt plaats in Tour et Taxis op 16, 17 en 18 oktober 2020 voor drie intense en spannende dagen. Om dit evenement tot een succes te maken, zullen we de beste stylisten en ontwerpers selecteren, die tot 15 mei de tijd hebben om hun deelname aan de modeshows voor te stellen; de inschrijvingen voor de pop-up winkels zal op 22 mei gesloten zijn.

Een ingelichte jury 

Olivier Zeegers zal voor het 3de achtereenvolgende jaar de artistieke leiding hebben over deze 9de editie van de Brussels Fashion Days. Deze modeadviseur, modeprofessor en oprichter van de Modesign Academy zal een jury voorzitten die bestaat uit modeprofessionals, die op 3 juni 2020 zorgvuldig de beste collecties zullen selecteren op basis van verschillende criteria, zoals het ambachtelijke karakter van het merk en zijn ondernemerswaarden. De jury wil ook duurzame merken in de schijnwerpers zetten en zal daarom bij de selectie bijzondere aandacht besteden aan deze parameter.

3 uitzonderlijke dagen

Op het programma van dit onmisbare evenement gewijd aan de mode en haar talenten: Talrijke ateliers, verschillende schoonheidsgebieden en 4 modeshows met contrasterende en afwijkende universum. Sommige kunstenaars zullen ook het voorrecht hebben om hun creaties te exposeren in een gigantische pop-up store en hun publiek te ontmoeten.

De inschrijvingen zijn nu open en toegankelijk op onze website. Volg ons op Facebook en op Instagram zodat u geen enkel nieuws mist. 

 

Brussels Fashion Days – Where fashion meets people